ViSionary MusiC
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ViSionary MusiC

AnasayfaPortalLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Bana Göre Hayatın Anlamı

YazarMesaj
_-quitar-_
Editör
Editör
_-quitar-_

Bana Göre Hayatın Anlamı Empty
MesajKonu: Bana Göre Hayatın Anlamı   Bana Göre Hayatın Anlamı I_icon_minitimeÇarş. Tem. 29, 2009 12:46 pm

Bana Göre Hayatın Anlamı
Yazar Jack London Çevirmen Yiğit Yavuz

"Hep bir kitabım vardı ve diğerleri uyurken ben hep okurdum; uyandıkları zaman yine onlardan biri olurdum , çünkü her zaman iyi bir yoldaştım."
En samimi duygularımla...
Jack London

Sadece kırk yıl süren dolu dolu bir hayat... Denizci, işçi, inci avcısı, boksör, serseri, altın arayıcısı, muhabir, sosyalist, militan, gezgin ve müthiş bir yazar... Hangisi daha büyük bir macerayı anlatır; yazı mı, hayat mı?

Jack London, yirmi yıldan kısa süren yazarlık kariyerine elliden fazla eser sığdırmış, edindiği deneyimleri hayal gücünün yaratılarıyla birleştirerek, edebiyat tarihinin en verimli ve etkili yazarlarından biri olmayı başarmıştı...

Bana Göre Hayatın Anlamı, Jack London'ın hayata verdiği anlama açılan bir pencere niteliğinde... Türkçe'ye ilk kez çevrilen bu metinlerinde, bir yazarın oluşumunu, dünyaya ve hayata bakışını, onu anlamlandırışını hayranlıkla izleyecek, dünyayı artık daha farklı göreceksiniz.
Tanıtım Yazısı'ndan
https://visionarymusic.yetkin-forum.com

Bana Göre Hayatın Anlamı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» "Michael, Bana Amcalık Yaptı"